Forum quote function broken on Firefox Mac


#1

Can’t complete the little forum bot tutorial because the quote function is broken.

No quote button popup, and no selected text gets quoted when clicking Reply.

I manually quoted the bot, but it didn’t recognize the quote (probly because it was missing attribution).


#2

Are you running an adblocker on the forum?


#3

No. Adblock is disabled for the whole airportceo.com domain.


#4

Same thing with Chrome 61.0.3163.100 (64-bits) on Windows by the way. No adblocker running.


#5

Hmm, I just ran a test on Firefox and Chrome and was able to get the quote button to work without any issues. Quite strange but I’m on a Mac and are running the latest version. Do you have any addons (not blockers) that may interfere?


#6

Doesn’t work on the mobile version of Chrome.


#7

I didn’t ever get any quote pop-up button on the forums on Safari, but I do use AdBlock :stuck_out_tongue:. I believe however that you should be able to continue the tutorial by using the little ‘quote/message’ icon on the top left of the text editor, or by selecting the text and pressing reply. :smiley:


#8

Jeremy, I tried that, but it didn’t work… see my screenshot. :confused:
Selecting the text and hitting reply does not populate the reply box with the selected text as a quote for me.
And bot didn’t recognize the pasted then quoted text.


#9
TypeError: this.$(...) is undefined[Learn More]  _application-499ba0264806d9b6e7e5d5d373341f115c7567f0084feff4f7d05e194b187d2a.js:12154:21
XML Parsing Error: syntax error
Location: https://forum.airportceo.com/logs/report_js_error
Line Number 1, Column 1:  report_js_error:1:1
TypeError: this.$(...) is undefined[Learn More]  _application-499ba0264806d9b6e7e5d5d373341f115c7567f0084feff4f7d05e194b187d2a.js:12154:21

#10

Just pulled an update from the branch. Does this issue persist?


#11

Yes… Just tested in FF 56.0 (64-bit), and Chromium 61.0.3163.79 (Developer Build) (64-bit)

No quote button popup, selected text > Reply does not populate reply field.

Oddly, if I select > copy > reply > paste > then hit quote in reply toolbar
… it DOES include quoted attributes in the markdown:

[quote="Olof, post:10, topic:4036, full:true"]